Stockholm 08/09

30/12-08
Åkte till stockholm vid halv 9 på tisdagskväll efter en dags hårt arbete på Trollan. Blev hämtad utav Fredde på flygplatsen, innan det hade han hämtat Ed på T-centralen. Sedan körde vi runt lite i Stockholm City för att visa Ed runt. Råkade köra lite fel så vi var nästan vilse, men efter ett tag så var vi i Sundbyberg. Tog det chill sen hemma hos Alex resten av kvällen. Var ju en lång dag dagen efter.





Nyårsafton var fan roligaste hittills. Skit god mat. Jag lagade fläskfile med brunsås och ris. Sen hade vi kladdkaka till efterrätt. Mums. Det var tänkt att vi skulle vara minst 20 personer hos Alex men slutade med att det var bara Jag, Alex, Thea och hennes kompis, Angelica, Sanna, Fredde, Isac, och Så klart Ed. :D


Jag med min fina Nyårsklänning


Alex och Jag gör grinaser




Torsdagen tog vi det bara lugnt. För att ha varit uppe till kl 5, jag och Alex var det iaf. Alla andra somnade vid 3, halv 4 tiden. Fast vi skrattade så högt. Åt recovery mat på Mcdonalds, och skrattade åt en gammal tant. Som höll på att slicka sig om munnen hela tiden. Sen började hon gå runt och kolla på alla andras brickor. Eller ja, kvarglömda brickor. Hon närmade oss mer och mer hela tiden.. Till slut var hon bakom oss och höll på att slå till Alex hela tiden med en sopskyffel. Sedan kom där en STANK, hon hade kissat på sig. Skit äkligt. FÖrst bytte vi plats till andra sidan bordet. Men det gick inte att äta maten. 3 sekunder senare bytte vi plats och satt oss i andra sidan rummet. Men vi kände lukten ändå. HEMSKT. Tur vi inte har såna i Eslöv.
 


Kisstanten sträcker sig med skyffeln för att se om där är några pommes kvar




Senare på kvällen så lagade vi pasta med KÖTTBULLAR, så Ed fick smaka på riktiga köttbullar.. nästan iaf.. inga hemmalagade dock. Lite synd. Men han tyckte det var gott.

I fredags lagade vi den berömda Kyckling med curry och ris Alex a la sofie. RÅkade steka kycklingen 5 min för mycket. Men who cares. Typ. På kvällen var vi ute på 360, Alex hade roligt med Andreas och Kim, medans jag och Ed hade det skitroligt inne på det andra dansgolvet, spelades bara techno och remixer där inne. Sen när vi var på väg hem så gjorde jag och Alex snöänglar. Men vi lyckades inte riktigt med det. Sen började vi skriva på bilarnas rutor, göra lite snögubbar och så vidare. Knäppa jag vet. Men de var roligt. Tror vi gick och la oss vid halv 5 - 5.



Igår var vi ute först pch yrade rundor i city, för att Ed skulle träffa en tjejkompis som åkt in till Stockholm. Slutade med att han umgicks med henne hela dagen och var ute med henne. Och vi drog till viper, Jimmy och hans kompisar skulle komma dit. Men de döck aldrig upp, så vi ringde dem och fick veta att dom var på Ice ist. Vid stureplan.. så vi drog dit. Där var roligt. Men där var inte så mycket folk som det var på viper.


Gör i ordning oss inför kvällen




Idag har jag och Alex bara tagit det lugnt. Blev ju rätt så sent igår. La oss kl 6.. Sen åt vi pizza, efter det var det time to go to the airport.
Sista bussen till Bromma gick vid kl 17.40. Så fick sitta 2 timmar och 20 min på flygplatsen innan planet gick.
Det var inte det roligaste, särskillt inte när ja bara hade 24% kvar på batteriet på datorn. Så kunde bara ha den igång i ca 20 min. Trodde jag iaf. Efter den dog så ringde jag och pratade med Alex, alltid lika roligt. Sen efter ett tag var där någon som hittade jak, så man kunde ladda datorerna. Skit bra. Så jag passar nu på att ladda den medans jag skriver detta inlägg till min blogg. ALEX kommer bli jätte glad när hon ser att jag bloggat så hon har något roligt att läsa.
Nu är det bara 35 min till man får stiga på planet. Ska bli skönt och komma in i värmen, här är det kallt. Varje gång dem öppnar dörrarna kommer det in fullt med kall luft så man fryser ballarna av sig.. Alltså rumpan.


Detta var nog den roligaste gången jag varit i stockholm. Blir bara roligare och roligare för varje gång jag är där. Var ute rätt så mycket, men var ju bara där i 6 dagar. Om man räknar med dagen då jag kom dit.. var där nog vid 23-23.30.
OCH aldrig har jag pratat så här mycket engelska som jag har gjort nu, Sofie är stolt över sig själv. MEN även över Alex som även pratade på hela tiden och jag behövde bara hoppa in med ord lite då och då. DUKTIGT.
NU kom mitt flyg in. Ett tecken på att flyget inte är försenat.
Undra vad man får för mat där idag. När jag åkte upp fick vi en macka med någon räk och crapsticks röra. Den får dem gärna bjuda på idag igen.

30 MIN till det är påstigning..
Ska lätt hoppa in i duschen och ha på full värme när jag kommer hem, eller ett bad.. Det brys på vad kl. är. Får se om jag packar upp också. Vill ju gärna ha det ur vägen. Så man slipper tänka på det sen.

NU BÖRJAR det dycka upp lite folk här nu..  För ca 10 min sen vart här bara 14 pers. Nu är det nog uppe i 50. Ska försöka ta mig in bland de första så jag kan sätta mig näst längst fram. Så man kommer ut från planet snabbt och slipper stå och vänta på att alla ska sega sig.

Nu stänger jag datorn för ombordstigning strax.


Skrev allt detta den 4/1-09


Stockholm

Nyår var fan NICE. Först var vi och shoppade lite, både kläder och mat. Sen åkte vi hem och duschade och så. Lagade mat Fläskfilé med brunsås och ris. Även sallad förstås. Sen till dessert åt vi Kladdkaka.
Jag, Ed och Fredde gick ut en runda så dem kunde smälla lite raketer. De kom på att man kunde fästa dem på ett stängsel, och gjorde det. Slutade med att ja skulle filma, men tänkte inte på att där var en upphöjd stenmur bakom mig. Så jag backade rakt på den och trillade.. lyckat.  Sen var vi ute på ett berg och såg ut över hela Stockholm. 

Det var nog det bästa nyårsfirandet någonsin.. So Far.
Vi var uppe till 5, eller ja iaf jag och Alex medans de andra somnade en efter en.
Laddar upp bilder och så vidare senare vid ett annat tillfälle. typ imorgon. eller dagen efter där eller dagen därpå.

Idag var vi på mcdonalds och hade typ frukost, helt plötsligt så ser vi en gammal tant.. som kollade bland andras rester.
ÄKLIGT. Sen kom hon bakom oss. FY FAN vad hon stank, Riktigt illa. Hon hade kissat på sig. Så först bytte vi plats till andra sidan bordet. Och började äta igen, vilket man inte skulle gjort. Slutade med att jag spottade ut maten igen. Sen kunde jag inte äta mer.. Sedan började det stinka på hela våningen. Kommer bilder på detta med. Om jag orkar.

Vi har precis kollat på Territory, skit bra film. Krokodiler. alltid lika läskigt roliga.
Nu ska vi nog snart sova. Ska ut imorgon till 360. Och sen på lördag så ska vi åka skridskor. är det tänkt iaf.



RSS 2.0