Ont

Nu har jag haft ont från och till i min mage i 5 dagar. Vetefan vad det är med den. Jag mår inte dåligt eller något sånt. Har bara ont. Men de går väl över snart.
Idag har jag jobbat som vanligt. Och sen när jag kom hem så kom Zandra över och hämtade lite lådor som jag tagit på jobbet till henne. Sen slutade det med att jag följde med henne hem och hjälpte henne lite med att packa ner lite saker. Svårt att göra det hos någon annan. Man vet ju inte vad man ska ta.
Funderar på om ja ska kolla igenom mina egna saker. Kläder och sådant. Om där är något ja ska bli av med.
Men blir nog inte ikväll. De har jag ingen orka kvar till.

Nu blir de tv tittning sen sängen! Hej Svejs


Idag är det lördaaaaaaaaag

Igår var det tänkt att vi skulle gå till Veloute efter ha förfestat här. Rolig förfest, folk man inte festat med på ett tag här och dem från förra helgen.
Men ist för att gå dit så gick jag, Martina, Sandra, Dennis och Zandra till B2 ist. Där jag träffade Robin och Hanna.
Frida var också där som inte ens skulle gå dit. Alltid kul när där är folk ute som man känner.
Dennis följde Martina hem vid halv 1 ca? tror jag. För att hon var hungrig. Haha. Som vanligt. Så de slutade med att Sandra sov här ist för hos henne.
Vaknade till först vid 8 och var skitpigg. men Sen somnade jag om och sov till kl 10. Sen gick vi upp och plockade undan lite. Sen gick dem.
Och jag började städa lite.. Diskade 5 glas kanske.
Sen snackade jag med Henke och vi bestämde att Hall skulle köra oss til Donken så vi fick i oss lite frukost. De var gott.
Sen körde Hall hem mig och ja började med städningen på alvar.
Jag har varit så duktig o städat hela köket. Och möblerat om där lite grann. Oljat in bordet med. Adam tyckte det var tid för det. Så fick ju göra som han sa. De va til ochmed så jag gjorde dammsugaren fin invändigt!
Sen tog jag ett ryck i sovrummet med och torkade av. ELEMENTEN MED!
Sen kom Martina hit och hämtade sin väska. Och kollade på lite bilder o sånt. Efter det skulle jag fortsätta städa. Men har börjat bli hungrig igen. Längesen man åt nu. Fryser gör jag också. Så de blir nog att ja forstätter imorgon med det.
Nu ropar duschen så ja får upp värmen!


Prima ballerina.

Jag mår hur bra som helst.. förutom att jag har ont i ögat. Men det är för att jag gick och la mig med sminket. Men det är inte mycket man orkar göra kl 5 på morgonen.
Jag och Hägne snackade om att vi skulle gå ut, man kan ju inte sitta hemma när man fyller år. Så vi samlade ihopa ett gäng och förfestade här först. Jessica smsade mig helt plötsligt. Som jag träffade för ungefär två månader sen sist på B2. Och innan det var det nog inte sen hon bodde här nere tror jag, och det var när vi gick i 8an. Så det slutade med att hon också hänkade på. Sen åkte vi in till malmö. En utav dem som var med oss var tydligen tågkontrollant på Ötågen. Så hela gänget åkte gratis. Inte var dag man gör det.
Det blev Decibel. För vi kom in gratis där innan 12. Billig kväll. Vi dansade och hade oss, är inte säker men de känns som om att jag har träningsvärk. Fast de är nog mest för att jag gick med högklackade skor. Jag och Henke sjöng Ja må han leva på Kareoken dedicated till Mattias Hägneryd. Och massor utav andra låtar. Martina och jag gjorde nog den bästa duetten. Inte för att jag minns vilken låt eller så. Där va en kille som knappt kunde sjunga. Han hade valt en hur svår låt som helst. Så jag gick upp och frågade honom om jag skulle hjälpa honom. Och de ville han. Så jag tog en mick och sjöng med. Sen kom en snygging och ställde sig bakom mig med. Tror jag småflörtade med honom hela kvällen. Och de tillbaka.
Jag fick även Kallie till att sjunga, då jag tagit hans mössa som var han skulle få tillbaka om han sjöng. De valde världens svåraste låt med Kiss.
Kvällen började gå mot sitt slut. Eller natten. Och sen var det tur för Saras vanliga klödd, hon trodde hon hade tappat bort sin lapp till att få tillbaka sin jacka, men i själva verket så hade Hägne den. Som vanligt hade någon annan den och vi hade letat överallt efter den typ. Sen hittade hon inte sin mobil iheller. Den hade hon förlagt i någons jacka eller något. Henke hade kollat i sin jacka men inte hittat den. När han kom hem nyss hittade han den i jackan. Så den är återfunnen ;p
När jag vaknade i morse var jag så glad att någon hade lämnat kvar mer än en halv Coca. Så ja blev glad där var något med kolsyra att dricka. Jag började klunka i mig. Efter ett par stora så märkde jag att någon hade ju blandat i vodka i den. Det hade nog varit tänkt som en tågagrogg. Den var nog inte så stark blandad. Men rälig var den.
Nu ligger jag i sängen med laptopen. Funderar på vad jag ska göra idag. Om man ska ta sig ett varmt bad eller något annat? Ta och kolla på en film kanske eller helt enkelt bara ligga kvar här ett tag till?

Annars är det bra.

Idag tog det nästan en timme att köra till jobbet. Denne jävla snön. Nu kan det bli vår, så man kan köra som man ska och slippa skrapa rutorna på bilen.
Imorgons ka det komma ännu mer snö, mellan 10-20 cm. Jobbigt. Fast det funkar att köra i så länge det inte blåser för mycket. Då åker ju inte snön runt.
Det blev köttfärslimpa med kokt potatis och sås på jobbet idag. Sofie åt den! Tro det eller ej. Men det är faktiskt sant.
När jag kom hem från jobbet vilade jag ca 40 minuter. Jag hade kunna fortsatt sova då. Men hade jag gjort det hade jag inte klarat somna ikväll.
Fick tillbaka energin lite grann efter jag ätit. Men för att bli trött igen så har jag spelat Wii fit. Det är nog ett av de bästa köpen jag har gjort. Haha. Man blir inte uttråkad och där är så många olika saker att göra.
Nu kollar jag på tv. Där är något program på tv om fett. Folk som har fobi mot feta. Där är en person som har ca 6% fett bara. Och en normall människa har 30%.
Man blir nästan lite hungrig utav att se det.. hahah. nej de blir man inte. Tvärtom.
Nu ska jag gå och platta håret. Så det är rakt imorgon när jag vaknar. Annars ser det ut som.. ja, ja vet inte vad. Plus det är inte så roligt att göra det kl halv 6 på morgonen.

Puss hej och Godnatt

RSS 2.0