Då var det fredag igen !

Dagen började med att klockan ringde 06.15, gick upp direkt. Konstigt nog har jag gjort det hela veckan. Inte legat kvar och snoozat. Guldstjärna till mig.
När jag nu väl kom till jobbet så började jag med att göra bullar. Sedan blev det skiva upp kotletten. Sen stektes det potatis och grönsaker. Och skysås. Riktig fredagsmat..
När avdelningarna skulle komma och hämta sin mat var där en tanta som klagade på att deras kött var för torrt och deras grönsaker var för tråkiga och jämförde dem med råkosten som var ute i matsalen.. Bra sätt att jämföra saker på. Särskillt när det inte är samma sak. Men köttet var så klart saftigt och fint fortfarande.
När jag kom hem tog jag mig en halvtimmes träning på mitt Wii. Pappa var och hämtade en WiiFitBalanceBoard till mig på Siba igår. Fick passa på att köpa en innan de tog slut igen. Vilket dom gör ganska snabbt.
Efter det tog jag mig en varm dusch. Och nu funderar jag på vad jag ska göra ikväll. Jag vill verkligen gå ut och göra något roligt. Men verkar inte som det är någon som vill göra något. Så de blir förmodligen stanna inne och glo på en film.. Eller kanske Lets Dance ?
Vad ska jag äta idag? Är inte speciellt sugen på något så de blir svårt att komma på något. Kina mat kanske? Nä, då skulle jag nog hellre ta kycklingen som blev över från i förrgår och ta och göra något roligt med den.



Varför bokar man tvättid när man inte har tid ?

Idag var det tänkt att jag skulle tvätta, men hade tydligen tagit tiden 12.00-16.00.. och jag slutar ju inte förrän 14.00, hemma vid ca 15.00. Så jag förstår inte varför jag sätter upp EN TIMMES tvättid.
Sen när jag skulle sätta upp en ny så gick det inte mer denne månaden, för jag hade tydligen "tvättat" 6 gånger redan denne månaden. Vilket inte stämmer. Men jag han som tur med nöd och näppe tvätta allt utom min matchtröja och ett par jeans. Jeansen kan vänta. Men tröjan måste jag ha på lördag. Så den får jag tvätta hos mamma och pappa.
Idag på jobbet så fick jag äran att laga maten typ, fick skiva upp kasslern och sedan göra såsen helt själv. Nice. Den blev sketagod. Mycket svamp i såsen. 
Ikväll/inatt ska det börja snöa igen. Det ska bli snöstorm typ. Hoppas verkligen inte det. Vill kunna ta mig till och från jobbet. Med min bil, vill verklgen inte ta tåg och buss. De kan faktiskt också köra fast eller vara med i olyckor. Mamma ska jobba natt så jag har den turen att hon ska smsa mig kl 4 och skriva hur vägarna är.
Runt halv 6 kom Therese hit så åt vi varsin halv pizza och snackade lite. Hon gick för en liten stund sedan.
Ikväll ska jag kanske träna ikväll igen, jag får se. Ja orkar inte. Plus jag ska upp tidigt. Så får se.

Första jobbdagen.

Då var det första jobbdagen idag på det nya jobbet. Började med att jag steg upp kl 05.45, var hur pigg som helst. Jag hade kunnat gå upp redan 4.15 om jag velat. Vaknade då och var hur pigg som helst. Sen körde jag till jobbet. Ingen hade kommit när jag kom dit. Tur jag fick en nyckel i torsdags. Bytte om och så så jag var klar till Björn kom.
Började lite halvyrt. Började med att ta fram frukost till alla småungar. Sen undanplockning och diskning.
Sen hade vi frukost. Efter det fick jag äran att steka biffarna, de blev hur fina och goda som helst.
Ja dagen såg ut som de brukar göra i prinsip. Inga halvfabrikat här inte.. SKÖNT.
Tror jag hälsade på runt omkring 30 personer. Jag minns vad han förste hette. Det var Dennis. Men det var för han var först.. och kille. Vilket där inte var många utav. Sen var det en tjej som hette Camilla. MEN JAG KOMMER BARA IHÅG DET NAMNET BARA FÖR ATT MIN STORA SYSTER HETER DET. FATTAR DU NU LOUISE?
Dagen avslutades med ett kort APT. Sen var det bara att köra hemmåt.
Fick även ett Sms från Jenny på skafferiet. Som sa att jag inte fått jobbet där. Och att hon hade haft svårt att välja vem som skulle få det. Men var smart och sa att hon kunde höra av sig om de skulle behöva någon hjälp någon gång.
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta för något idag.. ? Ska man vara lat och köpa något färdigt? Jag orkar nog inte laga något. Fast jag hellre äter något hemlagat. Får se vilket utav det blir. Men de blir ingen mat ännu. Har precis ätit en utav mina hembakade Kladdkaksmuffins med gräddnougat i. De var riktigt goda. Vill ni ha receptet så är det bara att fråga så är jag snäll och ger det till er kanske ;)



Söndag

Idag är det söndag. Ska upp tidigt imorgon så det byter att det blir en slappe dag idag. Känns som det behövs städas lite här.. Känns som jag alltid städar. Men så går det när man stökar ner snabbt.


The worrying kind

Jag har fått den låten i huvudet ifrån gårdagen.
Det slutade med att jag ändå åkte till Malmö med Emely och Hägne. Kvällen började med att jag och Emely lagade mat här, Mums säger jag bara. Sen gjorde vi vid oss och sådant. Hägne kom hit vid kvart i 8, hade tydligen redan börjat vid Lunch. Ett litet tag senare tittade Hall in. Vi sjöng och spelade twister som vanligt. Kollade in lite videor på Youtube.
Vi kom på sen när vi skulle åka tåg att vi kunde åka DUO biljett till malmö.. Mycket billigare. *smart Sofie*
Kvällen började med att vi gick till Decibel, mycket sjungande. Två killar kom fram till mig och försökte få mig att tro på att de ville signa mig för jag sjöng så himla bra ect. Men jag vet ju själv att jag inte kan sjunga så de var inte ens en tanke på det, småungar. Sen drog dem till med att de hade eget typ. Sure, sen fick jag för mig att jag och Emely (fast det fick bli Sara ist) skulle sjunga The arks låt The worrying kind. Hur kunde jag få den idén? Glömde efter ett par sekunden vilken låt jag valt. Hade bara sjungit svenska låtar innan.. Och aldrig ens sjungit den annars. Men de gick väll hyfsat..
Sen ville Sara att vi skulle följa med henne till Breeze ist. Så vi sa varför inte. Sara stog för taxin och Hägne inträdet. Bra deal där tyckte vi.
Blev bland annat bjuden på en cider där inne.. Men direkt efter jag fått den så gick jag och Sara in och gömde oss på toaletten för honom, en kille som skulle fylla 30 snart som ville att jag skulle följa med honom till USA. De säger man ju inte nej till. Men tro det eller ej, jag gjorde det.
Alla turkar försökte stöda på en.. Så de var inte så kul.. och det flesta var i 30+ kändes det som.
Innan vi skulle bli hämtade utav snälla Henke, som skulle upp tidigt dagen efter, hämtade oss gick vi in en runda och köpte hamburgare på MAX. Det var ruskigt gott.
Kom hem runt halv 5. Det vara bara att gå och lägga sig direkt. Sen gick jag och Emely upp vid ca 8.30, för att sedan bli hämtade utav Kurt 45 minuter senare. Inte ett dugg bakis. Ingen utav oss. Lyckat.
Första matchen förlorade vi, men jag slog ändå 700, andra matchen vann vi däremot. Och då slog jag 721.
Precis innan vi var vid bowlinghallen i eslöv igen så kände jag hur huvudet började bli tungt. Men sen så fort jag kom hem så försvann det. Har även varit duktig och diskat bort gårdagens disk.
Nu ska jag nog ta och lägga mig i badet eller något och vila en stund. Sen blir det förmodligen på det ikväll igen. Fast med Martina och Sandra bland annat:D Fast det blir ingen utgång i Malmö idag säger jag ju bara!



Sminkning innan utgång i malmö
Vi övar på att se bra ut på foto

bakis? nädå?
Tydligen så tog Emely en bild på mig när vi väntade på Kurt innan vi skulle köra till Hässleholm


Friday Friday Friday

Fri dag? Ja så kan man också se det som. Iaf idag, men inte nästa fredag. Har precis redigerat lite i mina inställningar. *Duktig flicka*
Inatt sov jag inte alls bra. Vet inte varför men de började med att hela rummet lös upp när en brandkår eller något liknande körde förbi. Som tur hade de inte ljudet igång. Då hade jag blivit skräckslagen.
Vad ska man hitta på idag? Jag vet faktiskt inte. Har inte planerat något. Andreas vill såklart att jag ska komma till Decibel ikväll, på Crown nightclub i malmö. Men jag ska eventuellt vara körduglig kl 9.30 ungefär. Och varför då chansa? Sen stänger dem kl 03.00 typ. Och då går där inga tåg hemmåt. Så antingen åka i en dyr taxi eller vara kvar i kalla malmö fram tills tågen börjar gå.. Om man inte kan hitta någon som kan hämta en?
Fast det skulle vara riktigt skönt och bara vara hemma och ta det lugnt. Var ett tag sedan man gjorde det på en fredag.. Kolla på Let's Dance kanske? Någon som vill joina? Äh, knappt lönt o fråga här..Är nog bara en eller två som läser min blogg i nuläget..
Nej nu ska jag gå och äta frukost och eventuellt ta mig en dusch. Om jag nu inte bestämmer mig för att ta mig en runda till gymmet

Puss så länge

Back on track..

Jag ska försöka få igång min blogg på riktigt. Men jag kan inte lova något. Är väl ca ett år sedan jag skrev något sist här. Vad har hänt under det året?
Ja, en del faktiskt. Skaffade pojkvän i slutet utav januari ungefär. Helt underbar kille, men det höll tyvärr bara fram till någon gång i December. Det krossade verklgen ens hjärta. Dagen han gjorde slut med mig vände magen på sig helt, så känslofull blev jag. Fick spendera ett tag på toaletten, allt jag åt kom upp igen. Men ja nog om det.
I Augusti flyttade jag till en ny lägenhet. Då de skulle byta stammarna i den andra. OCH sedan shockhöja hyran med ca 1200 kr. Inget jag skulle klara av då jag bara hade vikariat på Sallius fram till den 18 december. Så flyttade till en 3 kvadratmeter mindre lägenhet. Nu när jag bott här ett tag så inser jag att denne är så mycket bättre. Fortfarande ett badkar vilket är toppen, att bara kunna gå och ta sig ett varmt bad. Eller vad säger ni?
Vad har mer hänt i år? Ja, inte så mycket mer än det vanliga.
Jag skaffade nästan en hund. Men min syster och hennes sambo fick mig att inse att det var en dålig blandning. Och sen efteråt har suget försvunnit för stunden. Vem vet den kanske kommer tillbaka sen någon dag..
Som jag skrev innan mitt vikariat var bara till den 18 december. Och under den sista tiden så hade jag bara 40%, och de andra i kommunen trodde att jag hade 75% där. Så de ringde aldrig till mig och frågade om jag kunde jobba extra...förrän i december månad.. Så blev tvungen att bli inskriven på AMS.se så jag kunde få min A-kassa. Sökt jobb som en galning, känns det som iaf. Men jo visst. Det lönar sig alltid. Skrev på papper idag om ett vikariat ute i Veberöd på 75% till den 31 maj. Blir en bit att köra. Men det är bättre än inget. De jag ska jobba med verkade vara jättesnälla och ha roligt ihopa. OCH inga halvfabrikat. Underbart!! De bakar väldigt mycket också.. Rena lyxen för de små liven där. Så det skall nog gå bra på måndag.
Jag har även sökt ett annat jobb. Som kallskänka på Skafferiet här i eslöv. Det var över 300!!!!! som sökte jobbet.. Alltså fatta över 300 STYCKEN... och jag var en utav 20 som blev inkallade på intervju! Ett gott tecken. Det var även ett 75% jobb. Men det är i eslöv så jag tjänar på att ta det om jag får de. Sen var det ungefär på 1,5 år. Det låter underbart. Vill verklgen ha det. Men sen hade även Frida sökt jobbet. Och hon är duktig. Så man vet aldrig.

Just nu så håller jag på att kolla på 4an. De visar Ice road truckers. Rätt så rolig serie. Var ett tag sedan man såg den.. Tror aldrig jag hade vågat mig på det. Men gösses vad dem tjänar på det. 

På facebook så försöker nog applicationen "Dagligen foto" eller va den heter säga mig något. Nästan varje dag har den något med Stockholm och göra. Antligen är det någon bild jag tagit ute eller så är den på ALEXANDRA, vad jag saknar henne. Utan henne hade jag aldrig hittat vad jag hette på blogg.se... haha hon hade mig fortfarande länkad på hennes sida. Men sen såg när jag skulle logga in att man behövde sin email adress....Duuh.
Så hade letat efter namnet på bloggen i onödan.

Jag och alex gömmer oss bakom duschdraperiet.

Jag vet vi är lite galna.. Men det är ingen nyhet.

Godnatt och sov gott alliopa


RSS 2.0